Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno

Na koncertu posvećenom Jošku Martinoviću pjeva Jelena Radan

jelena radan
arhiva VL
10.06.2010.
u 11:04

Koncert označava početak "mRAK kampanje", akcije kojoj je najvažniji cilj upozoriti na redovite kontrole radi prevencije raka, a organizatori stoga poručuju: dolaskom na Jarun podržat ćemo sve ljude koji se bore protiv raka.

Zagrepčani su sljedeću subotu, 12. lipnja, pozvani na Jarun gdje u 17 sati počinje humanitarni koncert  Roberta T. Zubera & "Methodus" World Etno Tribute Banda. Njihova posebna gošća je Jelena Radan (na slici). Koncert je svojevrsni početak "mRAK kampanje", akcije kojoj  je najvažniji cilj upozoriti na redovite kontrole radi prevencije raka.

Organizatori stoga poručuju građanima da će dolaskom na Jarun podržati sve hrabre ljude koji se bore protiv raka i prisjetiti se svih naših heroja koje smo izgubili!

Koncert je posvećen nedavno preminulom televizijskom novinaru Jošku Martinoviću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije