Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TREĆEG ALBUMA

Na InMusicu nastupit će i General Elektriks – Ennio Morricone 21. st.

Valentino Rossi
Foto: AFP
1/2
13.03.2012.
u 17:05

Strastveni francuski klavijaturist, široj publici poznat po suradnji s Femi Kutijem, zaradio je laskavu titulu \'\'Ennio Morricone za 21. stoljeće\'\'

Hervé 'RV' Salters poznatiji pod nazivom General Elektriks potvrdio je nastup na ovogodišnjem InMusic festivalu koji će se 28., 29. i 30. lipnja održati na zagrebačkom Jarunu. Time će se ovaj strastveni klavijaturist, široj publici poznat po suradnji s Femi Kutijem, sa svojim bendom pridružiti izvođačima kao što su The Cranberries, Franz Ferdinand, Plan B, Mando Diao i Gogol Bordello koji su ranije potvrdili nastup na sedmom po redu izdanju festivala.

Zahvaljujući mješanju old school funka, hip-hopa i pop-melodija, francuski glazbenik zaradio je titulu ''Ennija Morriconea 21. stoljeća'', a ove jeseni, nakon uspješnog debi albuma "Cliquety Kliqk", koji je snimio uz pomoć klavijatura, računala, mikrofona i sljedbenika ''Good city for dreamers", izdao je treći album ''Parker Street '' koji će promovirati pred zagrebačkom publikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije