Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock dokumentarci

Na DORF-u dokumentarci o Lemmyju, Satanu Panonskom...

Lemmy
09.03.2011.
u 16:11

U Vinkovcima i Rijeci od 10. do 13. ožujka bit će prikazana trideset i dva filma iz trinaest zemalja

Peti festival dokumentarnog rock-filma „Dorf '11.“ koji počinje sutra i traje do 13. ožujka, ove će se godine odvijati u dva grada – Vinkovcima i Rijeci.

Bit će prikazana trideset i dva filma iz trinaest zemalja, među ostalima „Lemmy“, „Upside down: Creation Records Story“, „Cure for pain – Mark Sandman Story“, „The Howlin' Wolf Story“, „Dexter Gordon – More than you know“ i „Art Pepper – Notes from jazz survivor“, film o japanskim avangardnim glazbenicima „We don't care about music anyway“, „Noise Slawonische Kunst“ o osječkom bandu/pokretu koji je djelovao za vrijeme Domovinskog rata, a puno se očekuje i od projekcije filma Milorada Milinkovića (iz 1991.) o legendarnom Satanu Panonskom. Dovoljni su to razlozi da između 10. i 13.ožujka posjetite Vinkovce i Rijeku.

Pobjednički film odabrat će žiri u sastavu Tanja Golić, Silvestar Kolbas i Zoran Žmirić. Veliki broj projekcija i premijera, te program EDIT obilježit će ovogodišnje festivalsko izdanje.

 

Komentara 1

JB
Juda ben Tudum
17:59 09.03.2011.

bio prosle godine i otisao razocaran, skoro nista o holokaustu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije