Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKA PRIČA
Povratak na članak

Mučnina

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 5

KO
Kolumpar
22:31 04.08.2018.

Priča odlična, vala ima sve šta treba. Očekivao sam iskomadanog načelnika ili nekog drmatora u zamrzivaču, ispale ptice pjevice, opet dobro. Možda one rečenice s riječi "živnuti" malo pretumbati da se izbjegne monotonija, kao na pr. "Policijska uprava u Belom Manastiru također živnula i bome carinska ispostava prema Mađarskoj u Baranjskom Petrovu Selu." Nepotrebna ona sentimentalna lirika, uspori momentum, doda sladunjav ukus saharina: "Njihova se životna lepršavost sledi, izgube svoju ptičju dušu." Znam, čupam zdrave zube, ne treba mi ba nitko reći, nadam se da ne boli.

VL
GO
goran2hr
00:36 05.08.2018.

Ima ovdje priča koje dobro započnu i obećavaju, ali tada ih se nekako na silu privede kraju, pa onda djeluju nedovršeno i slabo. Dobro kod ove priče je to, što mi ipak nije izazvala mučninu, a loše je, što se uklapa u osrednjost onoga što se ovdje nudi. Na tren sam pomislio da smo dobili hrvatski krimić. Priča ima uvod, pa nekakav zaplet i onda banana... U ovom ciklusu, "Slika" je i dalje najbolja priča i nadam se da to komisija prati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.