Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Vatropokretač"

Montažstroj izvodi Okovanog Prometeja na Medvedgradu

'Zagreb, medvedgrad   25.06.2009. Stari grad medvedgrad na Sljemenu polako propada nakon razdoblja u kojem je bio u centru pozornosti i mjesto odavanja pocasti poginulim kroz povijest.  Photo: Patrik
'Patrik Macek/Vecernji list'
19.09.2010.
u 18:40

Montažstroj u suradnji sa ZKM-om, Operacijom Grad i festivalom Perforacije organizira prijevoz do mjesta izvedbe s polazištem u Teslinoj 7 u 17.30.

Šesnaestogodišnja devastacija Oltara domovine na Medvedgradu, gdje je ugasla i vječna vatra, povod je akciji Montažstroja pod nazivom “Vatropokretač” koja će se kao glazbena priredba održati u ponedjeljak u 18 sati. Za tu će priliku Montažstroj izvesti Eshilov komad “Okovani Prometej” koji je sadržajno vezan uz ogoljivanje mehanizama političke sile i vlasti. Montažstroj u suradnji sa ZKM-om, Operacijom Grad i festivalom Perforacije organizira prijevoz do mjesta izvedbe s polazištem u Teslinoj 7 u 17.30. Besplatan prijevoz osiguran je mladeži HDZ-a i SDP-a, uz predočenje članske iskaznice, te za sve nestranačke posjetitelje uz uvjet da organizatoru pokažu fotokopiju domovnice. Dobrodošli su na Medvedgrad i svi namjernici u vlastitom aranžmanu. Kako najavljuju organizatori, naplaćivat će se simboličnih 10 kuna samo za ulaz, a sav novac ide na račun JU Parka prirode Medvednice, dok je sama izvedba besplatna. (doj)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije