Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Mladi Beograđani raspametili Zagrepčane u rasprodanom Saxu

Da su imali dvostruko više mjesta, organizatori bi opet rasprodali klub, a slično se, kažu upućeni, događa i u Beogradu gdje Buč Kesidi nastupa s bendovima poput Artan Lili.
25. siječnja 2020. u 14:12 1 komentara 582 prikaza
Foto: Facebook Buč Kesidi

Već nekoliko godina na srpskoj sceni stasa sjajni indie rock-sastav Buč Kesidi. Njihova popularnost eksplodirala je objavom novog albuma “Euforija”, obogaćenog elektro-pop zvukom i atmosferom prigušenog razvrata beogradskih noćnih klubova koja se već idućeg jutra rastače u mješavinu samosažaljenja i samoprijezira, u trenucima u kojima alkohol polako napušta krvotok, a loše odluke dolaze na naplatu u nečijem tuđem krevetu.

Dan žena PROMO Koncertnim spektaklom Tomislava Bralića i klape Intrade biti će obilježen najposebniji dan u godini - Dan žena

Upravo to teme su novog albuma koji je Buč Kesidi promovirao u Saxu, a koji se sluša kao roman u poglavljima, s hitovima kao što su “Subota”, “Nedelja ujutru”, “Nema ljubavi u klubu” i “Đuskanje ne pomaže”.

Buč Kesidi osnovan je 2013. u Pančevu, da bi odlaskom basista Alena Duša 2017. postao duo koji čine Luka Racić i Zoran Zarubica. Debitantski album “Posesivno-ospulsivni hospul” objavili su 2016. godine, a neusporedivo jaču “Euforiju” prije par mjeseci.

'vrijeme ljubavi' U najavi i drugi koncert: Zorica Kondža rasprodala Lisinski

Naoko blazirani mladići u zebra-košuljama u zagrebačkom Saxu pojavili su se praćeni vrištanjem dostojnim Beatlesa, a već od prvih ritmova publika je pokazala da itekako dobro prati njihov rad i da većinu iznenađujuće zrelih tekstova zna napamet.

Da su imali dvostruko više mjesta, organizatori bi opet rasprodali klub, a slično se, kažu upućeni, događa i u Beogradu gdje Buč Kesidi nastupa s bendovima poput Artan Lili. Na zagrebačkom koncertu glazbeni uvod dali su im Mokri Nenad i Ljubičice, a mladi Beograđani već planiraju povratak u veći zagrebački prostor i gostovanja na ljetnim festivalima na kojima će se predstaviti još široj publici.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality