Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada A. Lindgren
Povratak na članak

Miro Gavran nominiran za literarnu nagradu vrijednu 560.000 eura

Poznati hrvatski književnik Miro Gavran ušao je među nominirane za prestižnu nagradu koja nosi ime Astrid Lindgren.Nagrada se dodjeljuje na sajmu dječje književnosti u Bolonji.

Komentari 3

AU
autoritet
13:38 15.10.2010.

Čuo sam da je Miljac Jergović doživio srčani kad je ovo pročitao

VL
CE
cericzel
20:23 16.10.2010.

Čestitke, g.Gavranu! Nadam se da ćemo uskoro pročitati i da je osvojio tu nagradu, jer bi bila-zaslužena.

VL
CE
cericzel
00:23 17.10.2010.

\"Postoji kuća od pjene u kojoj se kaos prikazuje u ruhu kozmosa, u kojoj je vidljiva veza uzroka i posljedica. Promotri je kad te život iznenadi, promotri tu skladnu kuću kad osjetiš kolebljivost misli. Prepusti se uživanju - možda tii pomogne... Ali nikada, baš nikada ne poistovjećuj umjetnost sa životom. \" (Miro Gavran)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.