Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financiranje časopisa
Povratak na članak

Ministarstvo kulture: 'Zarez' nije ispunio svoje obveze iz 2014. i 2015.

Ministarstvo kulture podsjeća na kronologiju događaja u protekle dvije godine, nakon što je, do 2013. redovito podržavalo objavljivanje "Zareza", a Druga strana d.o.o., izdavač tog časopisa, uredno je dostavljao financijska izvješća te su mu se i odobrena sredstva uredno isplaćivala.

Komentari 9

Avatar delminium
delminium
18:48 27.04.2016.

Odlični potezi vrhunskog ministra. Ovi koji su ispali iz proračuna izgledali su kao mafijaski klan koji sisa proračunsku sisu.

VL
OV
Ovozemaljski
18:44 27.04.2016.

Da sam u mogucnosti ukinuo bi socijalnu drzavu na ovakav nacin i uveo americki kapitalizam, naravno sa zakonima i porezima kakve imaju oni! Dobro da ova drzava ne financira i skupljace magle! Pa radim ko crnac, gusi me birokracija, inspekcije, zakoni, uplacujem poreze i doprinose za sve radnike i sebe i onda ja nemam pravo kao obrtnik niti na birou zavrsiti, a ovi umjetnici i kulturnjaci samo grabe, grabe i nikad im dosta i nikad nista od njih, cast izuzecima!

VL
Avatar arhaika
arhaika
06:34 28.04.2016.

zar nije bivsa svoj zarez zarezivala nasim novcima?

VL
DV
djuro.vidmarovic
07:53 29.04.2016.

Na žalost i "Hrvatsko slovo", jedinmi tjednim za kulturu, dobilo je dotaciju toliko veliku da će uskoro prestati izlaziti.

VL
OG
Oger
17:19 27.04.2016.

A Hrvatsko slovo dobilo 150 tisuca vise! Nije li to malo puno za toaletni papir koji jos k tome ostavlja crne tragove?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.