Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar
Povratak na članak

Matišićevo pravo na autorstvo treba braniti do zadnje kapi krvi

Kada smo već kod okrutnosti, kako je moguće da nikome nije okrutan kazališni prizor pravog hrvatskog vjernika koji odlazi zahvaliti Gospi u Međugorje što je kaznila dilera zbog kojeg se ubila njegova kći? A kazna je rođenje teško retardiranog djeteta koje je poživjelo tek nekoliko dana

Komentari 2

MA
mare0801
19:10 24.01.2017.

Bravo Matišić,kazalište koje provocira i tjera gledatelja na preispitivanje,to je to! Uostalom,halabuka nije proistekla iz umjetničkih krugova,nego od kćeri Krste Papića,koju pokojnici,otac i pomajka,nisu smatrali podesnom za skb o djeci. Ogoliti se na taj način u predstavi i žrtvovati svojuju i intimu bliskih sebi,ne mogu sigurno svi ljudi,ali istinski umjetnici moraju.

VL
BA
bakulušić
20:06 23.01.2017.

Do zadnje kapi krvi se treba boriti za to da svatko smije i može reći ono što ne vrijeđa bližnjega i bližnje. "Pravi hrvatski vjernik", pa ni svaki drugi vjernik, nikada neće napraviti to što mu se u kazališnoj predstavi pripisuje. To mu može pripisati samo netko tko ima bolesnu maštu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.