Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
150. obljetnica Vijenca
Povratak na članak

'Matica je urasla u narodno biće, pa je moramo poštovati i sačuvati'

Matica je urasla u narodno biće, pa je moramo poštovati i sačuvati. Ona je i danas uspješan model kulturnog djelovanja. Prilagođavala se vremenu, ali je ostala svoja i hrvatska", rekao je Botica

Komentari 1

DU
dunhill
15:53 13.11.2019.

Gdje je nestala ona stvarna hrvatska Matica koja je bila moralna i kulturna vertikala hrvatskog društva? Matica i njena dugogodišnja uprava vrhunac su licemjerstva i dvoličnosti! S jedne strane se prave velikim Hrvatima a s druge strane, iza kulisa javnosti, hapse i progone po sudovima one Hrvate koji na bilo koji način krititiraju njihov (ne)rad ili se zamjere osvetoljubljivom Lukiću i njegovim slugama, zloporabe hrvatsko pravosuđe i policiju, optuženi su za utaju poreza i novca hrvatskih građana. Gospon Derk, pišite o kriminalu u Matici i, molim Vas, skinite se konačno s njihove platne liste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.