Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenske Škure
Povratak na članak

Marko Pogačar dobitnik je prvog Gulina, regionalne nagrade za poeziju

U tri dana festivala na sceni Mala loža čuli smo Velibora Čolića povodom izlaska njegove knjige 'Emigrantska mantra', a predstavili su se i Slobodanka Boba Đuderija, Marina Vujčić, Nada Topić i Evelina Rudan. Promociju knjige 'Fafarikul' u srcu Šibenika imala je Đurđica Čilić, a o svom radu govorio je Semezdina Mehmedinović

Komentari 1

SM
stari_mačak
22:28 16.09.2021.

Žalosno je da se netko sjetio Gulina, sada kada je mrtav, tek da nekakvoj nevažnoj nagradi da njegovo ime. Za života, po dobrom starom hrvatskom običaju nitko za njega nije mario, čak su mu se kolege pjesnici i podsmjehivali. Umro je u bijedi, u zagrebačkom stančiću, garsonijeri na Kaptolu koja čak nije imala ni svojeg zahoda. Sramota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.