Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Mani Gotovac: Alkoholom sam se spašavala od pritisaka

Mani Gotovac
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
03.04.2014.
u 21:48

Mani je rekla da nitko od tih koji su je napadali nije nikada gledao predstave

Splitska intendantura u mom životu bila je najtamnija. Spašavala sam se alkoholom jer nisam mogla izdržati te silne pritiske koji su dolazili sa svih strana, od Luke Podruga i drugih, kazala je Mani Gotovac na promociji svoje nove knjige "Ma koji život, ma koji teatar" u prepunoj dvorani knjižnice Marko Marulić.

Mani je rekla da su je dok je bila intendantica HNK Split napadali zbog novca, pa igranja Filipa Šovagovića i još koječega, a nitko od tih koji su je napadali nije nikada gledao predstave. Tvrdi da su pritisci sa svih strana bili veliki, ali nju se ne da tako lako uništiti. Otišla je iz Splita!

- No, ne sumnjam u to da nisam napravila teatar u Splitu, ustvrdila je poručujući da nije savjetnica intendanta Tončija Bilića (koji je nazočio promociji) i da je on ne plaća!

- Ali branim ga zato što vam on nudi umjetnost, što ćete iz kazališta vratiti osjećaj urbanosti Splita, istaknula je dodavši da vlast ne razumije da ovaj mali narod ne može opstati bez kulture. Za nju teatar nikad nije bio laž, nego umjetnički iskazan put prema istini.

>> Mani Gotovac: Ljutita sam na buzde, a ne na Split

Komentara 4

DU
Deleted user
13:50 06.04.2014.

Normalan čovjek, žena, teško može izdržati u ovakvoj noćnoj mori naše zbilje..Indiferentni na sve ovo, tek su u patologiji..

DU
Deleted user
18:30 09.04.2014.

osoba koja se stidi svoga imena ne zaslužuje puno............. komentara pa i ja sam pio pa prestao kad mi je iz dupeta došlo u glavu i sad se normalno nosim s pritiscima kaj god..................

MO
moskito
22:54 03.04.2014.

a sto sad pije ? Na njoj se vidi da je alkoholicarka i po izgledu i sto prica. Ali eto Hrvatima je dobra ??? Dokle ce se jos pisati o takvim ovisnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije