Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovativna ideja

Mala scena predstave će prenositi online!

Foto: Mala scena
13.03.2020.
u 13:25

Kazalište Mala scena objavilo je da će se, s obzirom na novonastalu situaciju, njihove predstave moći gledati prijenosom uživo.

S obzirom na novonastalu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kazalište Mala scena svoje će predstave prenositi uživo! U četvrtak, 12. ožujka, počeli su svakodnevno, prije i poslije podne, s uživo javljanjima iz kazališta na Facebook i Instagram stranicama kako bi pričali priče, anegdote, dijelili iskustva i korisne savjete. A u subotu, 14. ožujka u 17 sati, izravno će prenositi i izvedbu predstave „Priča o oblaku“. Dakle, čak i ako ne možete doći u Malu scenu (predstava se igra za maksimalno 50 gledatelja!), predstavu možete gledati iz prvog reda na vašem kauču po cijeni od 35 kuna! 

Pristup prijenosu možete kupiti na sljedećem linku: https://bit.ly/39JrPWb. Cijena vrijedi za jedan uređaj tako da cijela obitelj može uživati u kazališnom iskustvu za cijenu jedne ulaznice! A ako link nakon kupnje podijelite s prijateljima, oni dobivaju 10 % popusta na kupovinu.

Ovime, poručuju iz Male scene, započinju novu eru u hrvatskoj kulturi, a streamove predstava možete očekivati barem dvaput tjedno za sve uzraste! 

- Mala scena vjeruje u vrijednost kazališta, a ono postaje još važnijim u vrijeme krize. Ne samo da ćemo uspjeti dočarati čaroliju kazališta, želimo u danima koji slijede unijeti radost kazališta u vaš dom! Veselimo se novoj avanturi i vidimo se online! - poručuju iz kazališta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije