Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Folklor

Makedonski državni ansambl narodnih plesova Tanec u Zagrebu

tanec
Stojan lasić
06.05.2010.
u 15:43

Vrhunski makedonski državni ansambl narodnih plesova i pjesama u ponedjeljak će nastupiti u zagrebačkom Kerempuhu u sklopu hrvatske turneje.

Ono što je Lado za Hrvatsku, to je Tanec za Makedoniju. A vrhunski makedonski državni ansambl narodnih plesova i pjesama u ponedjeljak nastupit će u zagrebačkom Kerempuhu u sklopu hrvatske turneje. I Tanec je, kao i Lado, osnovan 1949. godine.

Često nastupa u svijetu, uz hvalospjeve stručne kritike. Publiku oduševljava atraktivnim plesnim programom, raznorodnim zvukom orkestra i ljepotom raskošnih makedonskih narodnih nošnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije