Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEROR Madonna maltretira bivšeg supruga i djecu

Madonnini sinovi moraju učiti kabalu iz videoigara

26.11.2008.
u 17:45

Nakon što je “damski” pokazala srednji prst na koncertu u Philadelphiji i tako odaslala bivšem suprugu posve jasnu poruku, Madonna ne prestaje maltretirati sirotog Guya.

Djeca vegetarijanci
Star Magazine piše kako pjevačica iz Amerike organizira dnevni raspored sinovima Roccu i Davidu, koji su trenutačno s ocem u Engleskoj. Madonnina pravila, koja mališani moraju poštivati prilično su bizarna. Guy Ritchie je tako primoran svakodnevno četiri puta nazvati bivšu (u vrijeme koje pjevačica određuje) da bi ona razgovarala sa sinovima i provjerila jesu li poštivali njezine naputke.

Jadna djeca tako moraju jesti isključivo makrobiotička ili vegetarijanska jela i piti vodu koju odobrava kabala. Na popisu “Madonninih zapovijedi”, zanimljivo je da je sinovima strogo zabranila igranje videoigara, što je, piše list, pjevačica napravila iz pakosti budući su Guy i djeca uživali u videoigrama. Djeca slavnih, očito su zakinuta za nestašluke i igre u kojima svi drugi uživaju.

Stroga babysitterica
Zapravo, Madonna je djeci dopustila samo “edukativne igre” - one koje će osmogodišnjem Roccu i trogodišnjem Davidu približiti mistično učenje kabale.

Da je ipak meka srca, pjevačica je napravila ustupak pa im je dopustila igru na temu ledenih sportova, ali samo pola sata dnevno, i to u nazočnosti dadilje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije