Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAKORAZVODNA parnica na londonskom Visokom sudu

Madonna od sutra više neće biti gospođa Ritchie

20.11.2008.
u 21:38

Kraljica popa Madonna i njezin uskoro bivši suprug, britanski redatelj Guy Ritchie rastat će se u petak na londonskome Visokom sudu.

Uoči službene rastave Madonna tulumarila u New Yorku

Mjesec dana nakon što su potvrdili pisanja tabloida da im je brak u slijepoj ulici, supružnici Ritchie rastat će se nakon gotovo osam godina braka, čime će njihova želja da se rastanu prije Božića biti ostvarena.

U petak se na londonskom Visokom sudu očekuje postupak u predmetu pod nazivom "Ciccone ML versus Ritchie GS" na kojem uskoro bivši supružnici ne moraju nazočiti.

Budući da su se Madonna i Guy, prema pisanju britanskih novina, dogovorili oko podjele skrbništva nad sinovima Roccom i Davidom, kao i oko financijskih pitanja, očekuje se da će sudac već u petak prijepodne objaviti sporazumnu rastavu braka.

Dječaci će dio vremena provoditi s ocem u Engleskoj, a dio s majkom u SAD-u dok će Madonnina kći iz veze s instruktorom fitnessa Carlosom Leonom Maria Lourdes ostati živjeti s majkom.

Što se novca tiče, iako par nije potpisao predbračni ugovor, Ritchie nije želio niti djelić Madonnina bogatstva procijenjenog na 300 milijuna funti iako je njegov imetak deset puta manji. Inzistirao je jedino na podjeli skrbništva nad sinovima.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije