Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura
Povratak na članak

Lušetić obećao vratiti 11 milijuna kuna nezavisnim projektima

Napravit će se revizija dotacija u skladu s preporukama stručnih vijeća, potvrđeno je u Gradskom uredu

Komentari 6

AU
autoritet
16:56 22.03.2012.

Jesu ovi normalni?!?! Ljudi gladuju, bolnice se urušavaju, nema dječjih vrtića, a oni nekakvim samozvanim kulturnjacima trpaju u džep 11 MILIJUNA naših kuna?!

VL
AM
amato
18:21 22.03.2012.

Mene interesira da li će taj čovjek odgovarati. Jer on je uhvaćen u pokušaju prijevare. Ako sam dobro shvatio. A za to se odgovara kazneno.

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
18:41 22.03.2012.

11 milja kuna ovim ******??????????? A sirotinja neka jede kolače.....

VL
CH
chaos
19:16 22.03.2012.

A ti si \"autoritet\" u isto to vrijeme gladnih u Africi, urušenih bolnica u HR i tankog ozona nad Australijom na kruhu i vodi jer ti sav novac ide za ispravljanje tih gorućih problema?! Glupost je jedno, ali licemjerstvo definitivnoo nije potrebno. Što je 11 mil. kuna za kulturnjake u ZG kad recimo crkvica na ime svetih pedofila dobije daleko veće iznose? Što je 11 mil. kuna naspram iznosa ulupanih u \"nogomet\" i \"stadion\"?

VL
CA
cavecanem
20:36 22.03.2012.

trebalo im je dati malu kušnju, neka pokušaju u mjesec dana zaraditi 11000 kuna prodajom karata za svoje što god to bilo što izvode pa ako uspiju onda može i 11 milijuna

VL
GR
grah
22:27 22.03.2012.

hehe.. kako se peru pare na svim razinama... malo sam pregledao kud su otišle silne pare u kulturi i smrdi, smrdi. smiješno je koliko love gutaju kazališta, filharmonije, muzeji, kojekakvi mutni projekti koji nikad ne zažive i koje pogleda 3 ljudi. kako ispada, svaka budala može osnovati udrugu i musti lovu. eto.. meni najbizarnije što sam vidio bilo je društvo ljubitelja glagoljice. hehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.