Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lucija (konačno) ispala iz BB kuće, nominirani Ornela, Ivan M. i Mira

31.10.2008.
u 21:10

Iz Big Brother kuće, u Noći vještica, izašla je Lucija ...i više se neće vratiti. Tako su odlučili gledatelji kojima je od troje nominiranih bila najmanje simpatična. Glasači su birali između Lucije, Marka i Saše, a ovoga su puta "mački s devet života" odlučili oduzeti i onaj posljednji.

Lucija je dosad nominirana četiri puta i do večeras je redovito "preživaljavala" nominacije. Može se reći da joj je to djelomično uspjevalo i posebnom taktikom jer bi se nakon svake nominacije "pritajila" i počela stanarima ispričavati za sve loše što je eventualno nekome učinila.

- Ma dobro je, cool je sve, šta j... te, vidimo se uskoro!, bile su to posljednje Lucijine riječi izrečene pred stanarima Big Brother kuće u Tajlandu.

Po izlasku iz kuće odgovorila je da se osjeća "ekstra", ali da ipak nije željela ići van.

Nakon izlaska Lucije, održane su još jedne nominacije. Kandidati za ispadanje ovoga puta su Ornela, Ivan Mitrović i Mira, jedna od novih stanarki.

Ivan je nominiran prvenstveno radi toga jer su stanari zaključili kako je to jedini način da Big Brother izbaci njima mrsku Rinu.

Rina i Ivan su u vrlo prisnom odnosu i taj je 23-godišnjak, kako kažu stanari, potpuno pod utjecajem plavokose Riječanke.

(A.Be.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije