Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni spektakl

Lisinski za Japan - Maksim Mrvica, Stjepan Hauser i Luka Šulić

Maksim Mrvica
arhiva VL
15.04.2011.
u 10:33

Pozivu KD Lisinski da pomognu Japanu odazvali su se hrvatski glazbenici mlađeg naraštaja, “klasičari” koji su se usudili, jer su znali, odgovoriti izazovima 21. stoljeća

Kada je Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bila potrebna pomoć, prijateljski Japan je nesebično pomogao vrijednim donacijama. Dvorana Lisinski u teškim trenucima za Japan može odgovoriti samo glazbom koja u njoj stanuje. To će i učiniti velikim koncertom za Japan u četvrtak, 28. travnja - ovo je najava koja je stigla iz KD Lisinski.

Pozivu da pomognu Japanu odazvali su se hrvatski glazbenici mlađega naraštaja koje je srčanost odlikovala od samih početaka njihovoga glazbenoga puta. “Klasičari” koji su se usudili, jer su znali, odgovoriti izazovima 21. stoljeća i novoga vremena. U Lisinskom za Japan sviraju pijanistički virtuoz Maksim Mrvica i violončelističke zvijezde Stjepan Hauser i Luka Šulić.

Ulaznice za ovaj spektakl već su puštene u prodaju, i to po cijeni od 80 i 100 kuna. Možete ih kupiti na na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, ili putem weba na

http://www.ulaznice.com.hr/paganini/prostor.jsp?t=1&a=1&p=11910

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije