Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda se vraća

Leonard Cohen ponovno u Hrvatskoj – 2. kolovoza u Puli

Leonard Cohen
25.02.2013.
u 11:46

Karizmatična legenda nastupit će u pulskoj Areni 2. kolovoza 2013. godine. Redovna prodaja ulaznica počinje u petak, 1.ožujka, u 10 sati na svim prodajnim mjestima sistema Eventim

Nakon što je 25. srpnja 2010. održao predivan koncert u zagrebačkoj Areni, Leonard Cohen nam se vraća u pulsku Arenu. Nastupit će 2. kolovoza 2013. godine, a  redovna prodaja ulaznica počinje u petak, 1. ožujka u 10 sati na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Zagrebački koncert kritičari su opisivali kao izvanrealno, gotovo religijsko iskustvo, tako je naš kritičar zapisao: "Otkako je pjesmom 'Dance Me To The End Of Love' započeo prvi od dva 70-minutna seta, između kojih je bila 15-minutna stanka, koncert je više nalikovao kolektivnoj mantri. A 'molitve" su bile složene po principu best of: 'Ain't o Cure For Love', 'Bird On The Wire', 'Tower Of Song', 'Suzanne', 'I'm Your Man', dvadeset pjesama u službenom dijelu, plus bisevi, iz svih faza njegove karijere."

Otada je Cohen snimio novi album, izvanredni "Old Ideas", koji se našao na svim popisima najboljih albuma prošle godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije