Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK SAD

Kylie Minogue otkriva Ameriku – i obratno

15.05.2009.
u 15:50

Nakon što je u svojoj karijeri osvojila publiku širom Europe, Azije i svoje rodne Australije, "džepna Venera" kreće i na jedino mjesto koje je još ne može izbiti ni iz glave ni iz auta – SAD.

Za početak skromno, sa samo šest koncerata u najvećim gradovima; ti nastupi su namijenjeni više onima koji za nju već znaju, a da kult Kylie među Jenkijima nije nepostojeći pokazuje i to što je u New Yorku morao biti dodan još jedan termin nakon što je prvi koncert ekspresno rasprodan.

- Htjela sam to odavno, ali nekako nikad nije bilo zgodno to napraviti. I već mi je dosta pitanja "Zašto ne dođete u SAD?" Ovo radim jednostavno da bih to uradila, ne promoviram ništa posebno, i lijepo je imati potpunu slobodu da predstavu kreiram kako ja hoću – kaže pjevačica.
- Sigurna sam da većina ljudi koji će me doći gledati već poznaje moj rad, pa se nadamo da ćemo uspjeti napraviti nekakav "best of" mojih ranijih turneja.

A na pitanje zašto nije postala zvijezda i u Americi, Kylie kaže:

- Tu nemam onu publiku koju imam drugdje. Mislim da za tako nešto moraš biti tu, uložiti dosta vremena i poći na veliku turneju, putovati, dovesti svoju glazbu ljudima, a ja to nisam prije učinila.

Kakav će uspjeh kylie postići, znat će se nakon 30. listopada, kad u New Yorku završava ta mini-turneja koja će početi 30. rujna u kalifornijskom Oaklandu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije