Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv

Kvalifikacijsko natjecanje bubnjara za europsko prvenstvo

Bubnjevi
13.01.2011.
u 12:05

Svi bubnjari koji se prijave (dobrodošli su profesionalci i amateri) imat će priliku predstaviti svoje tehničko znanje, preciznost u sviranju te groove izražaj u trajanju od 5 do 15 minuta

U Budimpešti će se 26. veljače održati natjecanje za najboljeg bubnjara Istočne Europe. Hrvatska šalje svog predstavnika, a taj će biti izabran na prvom hrvatskom bubnjarskom natjecanju u zagrebačkom klubu Hard Place posljednjeg vikenda siječnja i u prvom vikendu veljače. Svi bubnjari koji se prijave (dobrodošli su profesionalci i amateri) imat će priliku predstaviti svoje tehničko znanje, preciznost u sviranju te groove izražaj u trajanju od 5 do 15 minuta.

Žiri od poznatih glazbenika i bubnjarskih znalaca izabrat će pobjednika natjecanja u Hard Placeu koji će osvojiti Rolandov Ritam Coach elektronski bubanj vrijedan 1879 kuna te priliku da predstavlja Hrvatsku na natjecanju u Budimpešti. Ako osvoji pobjedu i u Budimpešti, postat će vlasnik bubnjeva Roland TD9KX u vrijednih 17.000 kuna. Na takvom kompletu (Roland TD9kx bubnjevima) održat će se natjecanje u Budimpešti te će iz tog razloga i u Zagrebu bubnjari izvesti svoj performans najprije na akustičnim, a zatim na elektronskim Roland bubnjevima.

Prijave se primaju zaključno sa 20. siječnja na mail art_centar@hi.t-com.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije