Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13. rođendan močvare

Koncert Leta 3 za pamćenje i za svakoga u subotu u Močvari

Let3
Kristina Štedul-Fabac/Pixsell
18.04.2012.
u 14:44

Vecernji.hr daruje ulaznice za koncert na aplikaciji na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente

Kultna Močvara ovog vikenda slavi svoj 13. rođendan. Upriličili su višednevnu proslavu, a pravu poslasticu najavljuju za subotu kada će se na pozornicu popeti riječki trio Let 3.

Tijekom godina svirali su nam bezbroj puta u samom klubu, dvorištu, susjednom Jedinstvu, otvarali nas i zatvarali te bili dijelom naših najtužnijih i najljepših trenutaka. Gledali smo ih kako ispaljuju čepove iz svojih stražnjica, uživali u pogledu na njihova (gigantska, naravno) spolovila, dovodili su nam mađioničare, gimnastičare, zborove… i svaki put iznova potvrđivali da su najjebeniji live bend na ovim prostorima. I zato je normalno da naša fešta ne bi bila potpuna bez njih, najavili su iz kluba priznajući da nemaju pojma što su riječki dečki pripremili ovoga puta.

Bez obzira na to hoće li Let 3 baš pred rođendanskom publikom u Močvari izvesti premijerno novu pjesmu ili su možda izvjesnu šeficu oporbe pozvali kao posebnu gošću koja će otpjevati back-vokale, apsolutno su sigurni da će napraviti koncert za pamćenje i za svakoga.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije