Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kome pisac treba biti odgovoran osim sebi

U zemlji kakva je Hrvatska svakodnevno se nekoga linčuje i svakodnevno se tom linču plješće

Komentari 3

LI
livoguza2
22:30 02.03.2014.

Autor me ovoga te(lete)ksta, nuka parafrazirati Njegoševe stihove "Divno ti li ova sablja piše,/ krasno li nas danas razveseli,/ Amana ti đe nauči tako?". Jer, često u književnim i novinarskim tekstovima ima više g. nego u kanti junaka sa splitskeke Pjace. I otkad to književnici i novinari za svoje pisanje odgovaraju sami sebi? Znači li da oni svoju kiblu mogu nekažnjeno izliti po komu god zažele. Da g. Prtenjača malo onjuši svoj te(lete)kst, osjetio bi da ljude ponižava tvrdnjom da ne razlikuju tekst od teleteksta. A sam Tomić tvrdi da je kibla popraćena riječima da više o kiblaru ne će onako ružno pisati. A svi Hercegovci , Vlaji i katolici su otrpjeli mnoge Tomićeve kible i g.. Uostalom, nije loše naučiti efekt bumeranga.

VL
Avatar humbaba
humbaba
16:33 02.03.2014.

danas svatko može biti pisac.

VL
Avatar tigar 99
tigar 99
10:34 03.03.2014.

E moj prtenjača, što ti znaš o pisanju i piscima? Kolikoje teško biti pisac u Hrvatskoj? Postoje samo dva modusa ! Tko je koga i skim je tko u krevetu, pa Nives Celzijus u Hrvatskoj dobiva prestižnu književnu nagradu! I I drugi modus je srati po svemu što je Hrvatsko, Tomić zbog Jugonostlgičarenja i kompleksa Dalmatinske zagore iz koje se spustio u Split, prosipa kante govana po najmanje 75% Hrvata! Takvi pisci se ne bi trebali uzrujavati, kad dobe nagradu za svoja djela! A pogotovu su smješni pokušaji drvenih , bolje reći papirnatih advokata da brane takve bardove, burek novinarstva i čevap književnosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.