Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEKAN MUZIČKE AKADEMIJE

'Mi stalno moramo tumačiti zašto nam treba novac. Nismo FER i ne možemo se sami financirati'

26.10.2021.
u 12:29

Dekan Muzičke akademije koja ove godine slavi stoti rođendan školovao se u Skoplju, Sofiji, Würzburgu, Kopenhagenu... A onda se vratio u Zagreb i prije trideset i tri godine pokrenuo studij udaraljki na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, na kojoj je odškolovao pedesetak udaraljkaša.

Komentara 2

Avatar Barba
Barba
15:04 26.10.2021.

Organizirajte koncerte, nastupe, studijske snimke, imate Youtube, Deezer, Spotify. Ima tisuće načina za zaraditi novce. Ja osobno bi išao na nastupe studenata u Glazbenom Zavodu ili negdje drugdje. Ne bi žalio novaca da ih slušam i gledam. Vjerujem da nisam sam.

Avatar fidelio
fidelio
14:47 26.10.2021.

Ako FER može ugovarati informatičke poslove, može i akademija glazbene i multimedijalne. Ne vidim da bi FER smio raditi nešto što bi glazbenoj akademiji bilo zabranjeno. A i jedna i druga ustanova se financiraju iz proračuna u značajnoj mjeri (kako i treba biti). Problem je u maloj proaktivnosti i ležernosti, bojim se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije