Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“ThisChasting” u režiji Mirana Kurspahića
Povratak na članak

Kolika je cijena ljudskog dostojanstva?

Ovo je dokaz da teatru ne trebaju scena i kostimi već hrabrost, pamet i vrhunsko glumačko umijeće

Komentari 2

SA
sandrasi1
14:41 03.02.2014.

Ovo je sramota.Ovo je prdstava Mirjane Bobic Mojsilovic "Poslednja sansa",koju sam gledala u Beogradu.Promenjen je naslov i dodata su dva lika ali je prica ista...Zar plagijati i u umetnosti?Ne mogu da verujem da ljudi vise ne mogu ni da napisu nista originalno i da se pohvale svojim radom ... http://www.mirjanabm.com/pozoriste.html

VL
PI
picklednun
10:02 04.02.2014.

shameful ! original by Mirjana Bobic Mijsilovic . Belgrade .. is there so little creativity that you have to theave from someone else?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.