Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvajanje zagreba

Knego i Fak izveli pravu senzaciju

08.05.2015., Zagreb - Anamarija Knego sopranistica i pijanist Filip Fak.  Photo:Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
11.05.2015.
u 14:04

Prekrasan sopran Anamarije Knego treba dobiti priliku da u njemu uživa publika širom svijeta

Prvi zagrebački recital riječke sopranistice Anamarije Knego uz odličnog pijanista Filipa Faka u ciklusu Molto Cantabile Koncertne direkcije Zagreb bio je doista senzacionalan. Sopranistica moćnog, ali krajnje kontroliranog glasa u prvom je dijelu programa suptilno i uvjerljivo izvodila popijevke Livadića, Lisinskog i Krežme, da bi u drugom, opernom dijelu večeri izazvala ovacije suvereno (i hrabro) otpjevavši obje Aidine arije iz istoimene Verdijeve opere i Tatjanin prizor s pismom iz opere „Evgenij Onjegin" Čajkovskog.

I ambicioznost programa pokazuje da Anamarija Knego više nije samo potencijal nego je izgrađena pjevačica kojoj, sportskim rječnikom rečeno, sada treba što više utakmica u nogama. Zagrebačku publiku već je osvojila. Sada još treba osvojiti operne direktore i menadžere i izvan rodne Rijeke kako bi u njezinu prekrasnom sopranu mogla uživati i publika daleko izvan hrvatskih granica.

>> Ovacije Ivani Lazar i Danijelu Detoniju u počast Lj. Molnar Talajić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije