Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suvremeni ples

Kišna premijera \"Metea\" koreografkinje Irme Omerzo

'12.05.2012., Zagreb - Premijera plesne predstave Meteo autorice Irme Omerzo na Cmroku.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
'Grgur Zucko/PIXSELL'
13.05.2012.
u 13:45

Vremenske (ne)prilike koje predstava već u naslovu spominje u prenesenom se značenju odnose na loše prognoze društvenih kretanja

Koreografkinja Irma Omerzo u subotu je na zagrebačkoj livadi Cmrok predstavila \"Meteo\", novu koreografiju koju izvode plesačice Zrinka Šimićić, Martina Nevistić i Zrinka Užbinec, uz pomoć operne pjevačice Davorke Horvat i glazbenika Mire Manojlovića. Vremenske (ne)prilike koje predstava već u naslovu spominje u prenesenom se značenju odnose na loše prognoze društvenih kretanja. Ekonomska neizvjesnost, nejasne kulturne politike i ugrožena egzistencija čitave plesne scene samo su dio problema, a na premijeri kao da je i priroda dala svoj pesimistični komentar socijalnog trenutka – nebo je bilo sivo, a po izvođačima i publici padala je kiša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije