Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo dokumentaciju
Povratak na članak

Kino Europa neće biti adaptirano godinama i nepotrebno je iseljeno

Nakon što je Večernji list otkrio da konzervatorska i projektna dokumentacija za obnovu kina Europa još nije ni izrađena, a kamoli da bi uskoro mogla početi obnova koja je poslužila kao argument za “deložaciju” dotadašnjih zakupaca iz Umjetničke organizacije Zagreb Film Festival, zanimalo nas je što je zapravo učinjeno po pitanju zgrade?

Komentari 5

AD
Administrator
18:01 26.11.2019.

Matić, Laurenta i ostali su se dovoljno love nasisali na račun poreznih obveznika. Festivale treba staviti u tržišnu utakmicu a ne da su sami sebi svrha. Isto je s domaćim filmovima. Ljubitelj sam filmske umjetnosti i dosta dobro sam upućen u to koliko su dobre prihode imali u tom prostoru. Zauzvrat nisu bili u stanju ni ponuditi uredno čist i pristojan WC nego je njihov bio na razini onog na Glavnom kolodvoru.

VL
Avatar Burviles
Burviles
13:17 27.11.2019.

to je trebalo davno ukinuti i izbaciti kafiće i kojekakve bezvezbe festivale,a ti nemaš kaj pisat o zg-kinima kad si iz Splita !

VL
ŠA
šalata
12:05 26.11.2019.

Normalno,na vlasti u Zagrebu je ekipa koja voli šatore na trgu,to im je ostalo iz djetinjstva kad su išli na vašar.Usput se može i zaraditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.