Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU

Kekin otvorio dušu povodom 35. rođendana benda: 'Evo zašto sam postao ljevičar'

20.05.2022.
u 12:21

Hladno pivo proslavit će 35. rođendan s 35 koncerata pa smo Milu Kekina vratili smo u 80-e kada je sve počelo. Govori nam što mu prolazi mislima kada danas sviraju pjesme s početka karijere i ima li nostalgije. Prisjetio se tih prvih koncerata i trenutaka kada su počeli puniti sportske dvorane. Govori i o svojoj glumačkoj karijeri i što mu znače izleti u druge umjetničke vode. Uvijek je bio društveno angažiran i privatno i s bendom. Nikad nije prikrivao da je svjetonazorski uvjereni ljevičar i antifašist, govori i zašto se aktivno angažirao u platformi Možemo! te hoće li ostati politički aktivan.

Komentara 28

DA
dami
12:45 20.05.2022.

Da bi mogao besplatno parkirati

JS
John_Smith
12:30 20.05.2022.

zato da bi bolje živio, u ljevičarskom aktivizmu su pare

Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
13:07 20.05.2022.

Levicar si postao zato da ti ne uzmu ono sto su tvoji partijskim odlukama oteli kao sto je npr. stan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?