Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frljićev riječki HNK
Povratak na članak

Kazalište ideje i akcije ili tek smišljene provokacije

Novi intendant kao redatelj ima umjetničku slobodu, ali zar smije mijenjati ime cijelog kazališta, pitaju se kulturnjaci

Komentari 11

LO
lojtra1
18:47 10.10.2014.

Rođen i odrastao na selu, prošao sam svijeta. Imao sam zeca u kileru, ispod haube, ispod kotača u klinastom remenu, u štali puno njih, imam ih i danas. Puno znam o životu i navikama kunića i zečeva ali zeac pedera - e to još nikad nisam vidio ni čuo!

VL
AR
ArsenT
18:44 10.10.2014.

"Naravno, uz zastavu duginih boja na kazalištu je istaknuta i zastava Republike Hrvatske – ustanovio je prvi čovjek Rijeke." Možda je zgrada kazališta fotografirana u pogrešnom trenutku, možda ja imam smanjenu sposobnost percepcije, ali na zgradi nikako ne uočavam zastavuu Republike Hrvatske! Može li mi tko pomoći! Je li to igra "pronađi zastavu"?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:03 10.10.2014.

Pa već kad se ovaj sanacbo iz travnika ponaša ovako uvrijedljivo provokativno u nedostatku talenta moj bi mu savjet bio da jedan ovakav perfomans postavi na zgradi sarajevskog pozorišta ili na đamiji, već ako ide na provokaciju za kartu više....al.al ne smje sanacbo, lako je bit tenkre među normalnim ljudima, olivere jado jadni, nikad od tebe čovjeka, ušljo si bio a i osto.....nula od čovjeka, jad i bjeda......

VL
CA
cavecanem
18:59 10.10.2014.

pa objašnjenje je vrlo jednostavno, gospodin dobro zna svoje umjetničke kvalitete i jedini način na koji može dobro živjeti a da pri tome zapravo ne radi ništa jest stalno provociranje u trenucima dok je to moderno i prolazi, no svaki bezobrazluk, a naročito ovaj koji je bezobrazluk radi bezobrazluka a ne umjetnosti, kvarljiva je roba, a onda jednog jutra će se gospodin probuditi i shvatiti svoju pravu vrijednost kada mu sadašnji apologeti prvi okrenu leđa, malo zlurado, znam, ali eto veselim se tom trenutku

VL
DJ
djurex
03:17 11.10.2014.

On ne zna napravit predstavu da neko prica o toj predstavi..garib obicni

VL
AU
autoritet
18:24 10.10.2014.

Banalna, priglupa provokacija - dakle, upravo ono što se i očekuje od Olivera Frljića.

VL
BA
bakulušić
22:28 13.10.2014.

Nije samo Rijeka tolerantna. Da zagrebački homoseksualci ne moraju putovati u LGTB kazalište u Rijeci, zagrebački "Kerempuh" je doveo Frljića u Zagreb i prikazuju Prognanika u Kerempuhu. Barjak još nije izvješen iako je medijska priprema gotova. Možda prihodom uspiju pokriti tri milijuna minusa LGTB kazališta u Rijeci. Zagreb je tolerantan i darežljiv. skupit će se lova. Možda i Prognaniku štogod ostane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.