Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama tijane rakočević
Povratak na članak

Kako su tekli posljednji sati crnogorskog admirala koji je odbio razarati Hrvatsku

Dramski tekst "Admiral" autorice Tijane Rakočević, ovjenčan nagradom Crnogorskog narodnog pozorišta, u formi klasične tragedije tematizira herojski čin admirala Vladimira Barovića

Komentari 5

HR
hrvatin
13:12 15.11.2022.

Neka mu je vjecna slava i hvala,Svojim herojskim cinom spasio je nase ljude od masakra.Treba mu dati cast i nazvati po njemu trg u Zagrebu koji nosi bezvezna imena engleskih i francuskih i ko zna cijih generala

VL
GM
gmižić
12:20 15.11.2022.

Mala prelijepa...

VL
Avatar Asterix
Asterix
13:25 15.11.2022.

Tekst bi trebalo podijeliti ruskim generalima neka vide što je istinska hrabrost ponosnog časnika koji se školovao kako bi branio svoju zemlju a ne razaro tuđu.

VL
CA
cajnik
10:34 28.05.2023.

(A književnica Lijepa)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.