Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama tijane rakočević

Kako su tekli posljednji sati crnogorskog admirala koji je odbio razarati Hrvatsku

15.11.2022.
u 11:56

Dramski tekst "Admiral" autorice Tijane Rakočević, ovjenčan nagradom Crnogorskog narodnog pozorišta, u formi klasične tragedije tematizira herojski čin admirala Vladimira Barovića

Komentara 5

HR
hrvatin
13:12 15.11.2022.

Neka mu je vjecna slava i hvala,Svojim herojskim cinom spasio je nase ljude od masakra.Treba mu dati cast i nazvati po njemu trg u Zagrebu koji nosi bezvezna imena engleskih i francuskih i ko zna cijih generala

GM
gmižić
12:20 15.11.2022.

Mala prelijepa...

Avatar Asterix
Asterix
13:25 15.11.2022.

Tekst bi trebalo podijeliti ruskim generalima neka vide što je istinska hrabrost ponosnog časnika koji se školovao kako bi branio svoju zemlju a ne razaro tuđu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije