Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
distopija postaje stvarnost
Povratak na članak

Propast svijeta kakvog poznajemo uzrokovao je čovjek

Novi trend klimatske fikcije zavladao je filmskom i književnom scenom.

Komentari 2

DU
Deleted user
11:33 27.01.2021.

Svi bi vi i ovce i novce - uživali u blagodatima tehnologije modernog svijeta, a imali okoliš kakav je bio prije nego što su znali za struju. Nema šanse. Ili jedno ili drugo. Imat ćete što ste si napravili.

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:13 27.01.2021.

Uh, ima ih... knjiga mislim. "Djevojka na navijanje", jedna od najinteligentnijih i najbližih stvarnosti (najgoroj mogućoj). Zombi zabavnih- "Day to day armagedon." Sumornih-"Cesta", McCormak. Pa i "Sluškinjina priča" od Atwood je u tom žanru. Uvijek mucho zabavan, King "The Stand".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.