Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Južnjački kraljevi Kings of Leon 4. prosinca u Beču

kings of leon
Musicticket.at
09.09.2010.
u 12:31

Grupa Kings of Leon snimila je i peti studijski album "Come Around Sundown" koji će biti objavljen 15. listopada.

Kraljevi južnjačkog rocka Kings of Leon održat će koncert u Beču 4. prosinca. Prije nekoliko godina bili su u varijanti i za nastup na zagrebačkom INmusic festivalu, no zasad ćemo još pričekati na nastup sada već planetarno popularnih KOL-a. Njihova posljednja dva albuma "Because of the Times" i "Only by the Night" iznimno su hvaljena, a izdana su u tek nešto više od godinu dana razmaka (u travnju 2007. i rujnu 2008. godine).

Široj publici najpoznatiji su po ultrapopularnom hitu "Sex on the fire" s posljednjeg albuma, ali grupa Kings of Leon sada već ima vrlo bogat repertoar ("On Call", "Closer", "Use Somebody", "Revelry", "Manhattan", "My party"...).

Nakon međusobnih tenzija četvorka Followill (tri brata i jedan rođak) uspjela je dovršiti i peti studijski album "Come Around Sundown", koji će biti objavljen 15. listopada. Najavljuju da će biti nešto mračniji i više grunge. Poslušajte i pogledajte prvi singl s njihova albuma - pjesmu "Radioactive".


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije