Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali zbog odluke
Povratak na članak

Juraga: Sve je nesporazum, razgovarat ću sa svakim pojedinačno

Pedesetak glumaca, dramaturga i redatelja priopćilo je u ponedjeljak kako istupa iz članstva HDDU-a, što su objasnili dugogodišnjim nezadovoljstvom radom i upravom Društva, te dijelom, pismom predsjednika HDDU-a Slavka Jurage

Komentari 6

MA
Marko1337
22:31 01.02.2016.

Zločinačka partija preko svih krakova vrši pritisak i linč na sve one koji poštuju volju hrvatskog naroda. Najveći pobornik i izvršitelj LINČA SU MEDIJI zločinačke partije predvođeni jugsrpskim JRT-om . Ciči gamad, jer se partijski trutovi odbijaju od sisa majkesisa majke domovine.

VL
CR
cronada
22:54 01.02.2016.

Pa nek idu , pa dosta tog sad su odigrali dramu za sebe, glumaca je puno u nasoj lijepoj!!!😊😊😊

VL
LI
lipnjak
09:08 02.02.2016.

Dosta je financiranja neradnika i uhljeba takvi nemaju pravo glasa koji žive na tuđi račun.

VL
LA
LaurenceofArabia
12:51 02.02.2016.

Podrska g. Juragi! PS : istupanje 50 ili 60 glumaca iz udruge koja broji1000 +, pa cak i ako su predvodjeni ispranom Ursom Raukar ili poremecenom Ninom Violic, tesko se moze nazvati 'masovnim istupanjem' :)

VL
AN
anihani
00:43 05.02.2016.

putujuce nije zaustavljati ,,tako su odlucili i bolje da idu oni ,negoli nas Ministar ,,poslije j ,,nema kajanja,,,uostalom to su sve slavne dive ,lako ce naci drugog skrbnika i novi posao ,,pa nek glume muzu ili zeni ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.