Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT
Povratak na članak

Josipović pomogao nabavu klavira kakav ima Royal Albert Hall

Predsjednik Josipović slučajno je doznao da Šibenik nema klavir. Novac je skupio Institut glazbene industrije. Mrvica je na starom klaviru svirao od devete godine, a ovo je bio koncert za Ivu Bralić.

Komentari 8

KU
kukuriku
23:37 06.05.2010.

ma Josipovic´se uplasíja, da cé mu odpeljati Marsálovog-bilega-Steinwaya sa Vange,..iako je razstiman i oksidira od blizine mora, a cjena bi mogla dosticí i oko 350.000-400.000$$.., zato je bolje dati za Yamahicu 50. 000...!!

VL
ST
Stjepan
22:19 06.05.2010.

Bravo Predsjednik, kulturom se osvaja!

VL
PA
pajapatka
22:40 06.05.2010.

Svaka čast predsjedniku Josipoviću što je potaknuo nabaku novog klavira za šibenski HNK. Pohvale i za pomoć oboljeloj djevojčici. Potrebno je napomenuti da u Hrvatskoj ima još puno \"Šibenika\" koji vape za koncertnim klavirima. Međutim, ne mogu da nedam kritikuitiku na izbor pijaniste koji je inaugurirao instrument. Naime, kada već tol\'ko držimo do kulture ima u Hrvatskoj i u Dalmaciji renomiranijih klavirista koji bi zaslužili da prvi put zasviraju na novom instrumentu. No, zašto kada je kako novinarka Antonija Mrša kaže: \" Jedan od najboljih svjetskih pijanista\" krstio novi klavir. Moram priznati da me ćudi da je predsjednik pristao da nastupi Maksim Mrvica kao osoba koja se ne bavi kulturom i umjetnošću. Ono ćime se Maksim Mrvica prvenstveno bavi može biti dobar biznis, može poslužiti promociji hrvatske-slažem se......ali to nije umjetnost. Od svega me najviše nasmijala izjava ravnatelja šibenskog kazališta gosp. Dragana Zlatovića \" Imamo isti klavir na kojem je Oliver Dragojević svirao u Royal Albert Hallu u Londonu\". Ma za krepat......ma triba se sjetit nešto takvo izreć ..........direktore.

VL
PG
praseca gripa
22:42 06.05.2010.

Nemam nista protiv klavira i kulture, ali da je to ucinio netko iz Vlade, bio bi to u najmanju ruku sukob interesa!

VL
JS
ja sam gladan
22:47 06.05.2010.

Nemam ni ja ništa protiv klavira. Ali koliko se moglo gladne djece nahraniti i obući za 50 tisuća eura?. A sad je bitno da je na klaviru sviral i M.M. I opet će siti svirati a gladni plakati.

VL
DU
Deleted user
23:19 06.05.2010.

50 somova eura?... ... za tu lovu je mogel kupiti kisobrane ili kape za sve jadnike kaj ruju po kontejnerima..ak nije dosta,bar onima kaj su glasali za njega..

VL
OB
-obrisani-
01:54 07.05.2010.

Nevjerovatno !!! Pomogao nabavku klavira, ma stvarno nevjerovatno ! Do sada jedina, iako jadna korist! Možda bi bilo bolje da nabavlja klavire nego da laprda po inozemstvu !

VL
OB
-obrisani-
11:06 07.05.2010.

YUsipović je trebao pomoći tako daON IZKEŠIRA LOVU a ne svojim savjetima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.