Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. OŽUJKA U TVORNICI

Još samo mjesec dana do koncerta noir princeze Kovacs

Kovacs
11.02.2020.
u 17:06

Ova pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey

Vijest da u Zagreb dolazi Kovacs je sjajno odjeknula od Zagreba preko Karlovca i Rijeke pa sve do Budimpešte. Kovacs svojom gazbom izaziva u ljudima oduševljenje, mir, uzbuđenje, pravi vrtuljak emocija pa ne čudi da je kontigent early bird ulaznica rasprodan u kratkom roku.

Još nas samo mjesec dana dijei do nastupa karizmatične soul kantautorice koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom. Ova pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey

Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.

Prvim singlom „ My Love“ iz 2013., ostvarila je ogroman uspjeh koji je pratio i izlazak debitanskog albuma „Shades of Black“. 

Njeni glazbeni uzori Amy Winehouse, Billie Holiday, Nina Simone i mnoge druge soul dive pomogle su u kreiranju njenog glazbenog stila, a njezina najveća snaga osim glasa leži u pisanju vlastitih tekstova koji su brutalno iskreni. 

Njezin sljedeći album, „Cheap Smell“,  jedan je od najotvoreniji, najiskrenijih i nadahnutih soul albuma desetljeća kojim je pronašla pozitivu u najtežim životnim skretanjima.

Bez straha se dotakla dobrih i loših aspekata modernih veza, u pjesmama ispovjeda divlju ljubav, nezdrave odnose, ovisnost i hedonizam, sve što je posljednjih godina prati na njenom životnom putu – od gubitka glazbenih i romantičnih partnera do izgradnje nove KOVACS obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije