Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomatska ofenziva
Povratak na članak

Jordan se vraća u bitku za vlasništvo nad svicima s Mrtvog mora

Kumranske spise desetljećima svojataju tri države. Nedavno su u Montrealu prvi put izloženi izvan Izraela, što je izazvalo uobičajene prosvjede Palestinaca, ali i manje očekivanu diplomatsku ofenzivu Jordana.

Komentari 1

DE
demokršćanin
17:00 04.01.2010.

KRAĐA POVIJESTI ! Nije ovo jedini slučaj krađe povjesnih dokumenata i ostatka postojanja nekog naroda ili države.Svi oni koji su tijekom povijesti okupirali neku državu odnijeli su cijele riznice i dokumente povijesti.Pogledajte engleske muzeje.Niti u jednom njihovom muzeju nema povjesnog predmeta ili dokumenta engleske povijesti.Svi izlošci su ukradeni iz Egipta,Indije i ostalih dijelova svijeta sve tamo gdje su Englezi gospodarili i \"donijeli\" svoju \"kulturu\" i \"civilizaciju\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.