Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer za pamćenje
Povratak na članak

John Malkovich oduševio Zagrepčane u prepunom Lisinskom

Slavni američki glumac hrvatskih korijena utjelovio je na pozornici Lisinskog glas Fernanda Vidala Olmosa, fiktivnog antijunaka iz Sabatova romana "O junacima i grobovima"

Komentari 9

NO
NoHo
07:57 08.10.2017.

Jucer je VL objavio skandalozan i besraman clanak novinara B. Pofuka s naslovom "Do danas ne znam jesam li Hrvat, Crnogorac, ili Bosanac", sto je bez sumnje potaklo ove besmislene komentare o Malkovichu. Na primjer, Pofuk je napisao da jee Malkovich rekao kako "...nikada nije naucio srpsko-hrvatski jezik.." sto je podla izmisljotina. Poslusajte autenticnu izjavu na HTV-u. Malkovich prica o roditeljima svog oca u trecem licu mnozine, a onda se Malkovichev glas prekriva glasom HTV prevoditelja "...(nisam naucio) njihov jezik, takoo da sam Hrvatsku otkrio zapravo kasno...". Njihov, a ne srprsko-hrvatski. Nadalje, kaze da je posjetio Zumberak odakle su mu korijeni s oceve strane (ajmo Pofuk, Zumberak je u Bosni, pola ili Crnoj Gori?). Konacno, njegova pojava na "Can we go higher" na pocetku Domovinsko Rata, i recitiranje HR himne, je ucinilo strahovito puno na pozitivnoj promociji Hrvatske. Puno puta je posjetio Hrvatsku, samo lijepo o njoj prica. Apsolutno pozitivan i drag covjek, vrijedan najdubljeg postovanja. Hvala.

VL
SJ
Samo ja
06:31 08.10.2017.

Ajd da zanemarim ova da idiotska komentara od davcro i VP,je seljacine su to ocito. Zao mi je sto sam sad izvan Hrvatske,jer sigurno bi nazocio takvom dogadjaju. Umjetnost,samo umjetnost.

VL
AU
autoritet
00:03 09.10.2017.

Zagrepčane nije baš teško oduševiti, dovoljno je da nastupi "selebriti" i da mogu objaviti na fejsu da su ga vid'li uživo.

VL
DU
Deleted user
07:20 08.10.2017.

I ja sam seljačina, sad nas je trojica.

VL
Avatar Bearserker
Bearserker
10:18 08.10.2017.

Daj mali balkanski narode prestanite svojatati nekoga samo zato sto je slavan!!Pa to je tako sramotno i nisko!!On je CRNOGORAC!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar davcro
davcro
00:08 08.10.2017.

A to je Đon Malković

VL
NV
NV
23:34 07.10.2017.

Zašto su hrvati toliko opčinjeni bosancima? Em tisuće bosanaca u hr, em Brena,a sad i ovaj. Ovaj ne zna ni šta je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.