Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bestseler New York Timesa

Jeste li spremni za vruću ljetnu avanturu?

Probaj me
18.07.2016.
u 15:08

Uz nevjerojatno seksi trilogiju Kendall Ryan, Rosal by Ivica Skoko poklanja vam ekskluzivan lip balm, dostupan samo u ovom paketu!

Prva knjiga iz trilogije „Ljubav po mjeri“, romantična je priča najprodavanije spisateljice s ljestvice New York Timesa Kendall Ryan

U knjizi „Probaj me“, konzervativna južnjakinja Emmy Clarke potpuno je izgubljena u njujorškom svijetu mode, no kada dobije posao asistentice u modnoj agenciji, to joj se čini kao savršena mješavina posla i zadovoljstva. Raditi sa zloglasnom i okrutnom šeficom Fionom Stone noćna je mora, no posao ima i svoju skrivenu čar: očijukanje s duhovitim i zgodnim muškim modelom koji tu i tamo prođe kroz ured – točnije, zvijezdom u usponu Benom Shawom. Ben je sve što Emmy nije: nevjerojatno je zgodan, odlično plaćen i mnogo putuje. Emmy je uz Bena na njegovim snimanjima, no odbija postati jednom od njegovih ispraznih i požudnih obožavateljica. Emmyn osvježavajući i realan stav Benu postaje nevjerojatno privlačan, upravo zato što je različita od svih ostalih ljepotica koje ga okružuju. Putujući po najmodernijim gradovima svijeta, usputno koketiranje pretvara se u zabranjenu aferu, no kada Ben otkrije svoju izopačenu prošlost, a ogorčena Fiona sazna za njihovu vezu, njihove karijere i srca naći će se u opasnosti. 

Uz prvu knjigu „Probaj me“ čitatelji na dar dobivaju Rosal LipBalm dream by Ivica Skoko. Ovaj proizvod dostupan je samo u ovom kompletu! Rosal LipBalm Strawberry Blueberry dream daje usnama nježan sedefasti sjaj uz neodoljivo slatku aromu jagode. Bogata formula štiti i njeguje usne, dajući im mekoću i vlažnost. Bogati sastojci osiguravaju hidrataciju te rezultiraju mekim i glatkim osjećajem na usnama. Ne sadrži parabene, mineralna ulja ni konzervanse. Sadrži UVA+B zaštitu. 

Uz drugu knjigu "Zgrabi me", koja je u prodaji od 2. kolovoza, čitatelji na dar dobivaju Rosal LipBalm Blueberry by Ivica Skoko, dok uz treći nastavak trilogije, koji izlazi 16. kolovoza "Uzmi ili ostavi" na dar dobivaju Rosal LipBalm Star fruit by Ivica Skoko.

Potražite na kioscima Tiska, u Tisak media centrima, na kioscima iNovina i na mondo.hr za samo 49,90 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije