Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Štefanić

Jelena Štefanić na Domingovoj Operaliji u Pekingu

sopranistica jelena štefanić
arhiv vl
01.06.2012.
u 14:08

Varaždinska sopranistica Jelena Štefanić doputovala je u Peking gdje će boraviti na završnici Domingova natjecanja Operalia. U završnici će biti četrdeset pjevačica i pjevača.

Varaždinska sopranistica Jelena Štefanić doputovala je u Peking gdje će do 10. lipnja boraviti na završnici međunarodnog natjecanja Operalia koje organizira Placido Domingo. Ona je izabrana među četrdesetak umjetnika iz cijelog svijeta na završnicu natjecanja na koje se prijavilo čak tisuću mladih umjetnika. Nakon povratka iz Pekinga Jelenu Štefanić čeka uloga Konstanze u Mozartovoj operi "Otmica iz Saraja" u Semmeringu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije