Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
il giardino armonico

Jedan od najpoznatijih ansambala rane glazbe online uživo iz Lisinskog

Atrij Knezevog dvora, Dubrovnik - Koncert rane glazbe u izvedbi "Il Giardino Armonico" i Giovannia Antoninia
Grgo Jelavic/Pixsell
23.11.2020.
u 09:44

Koncert u ciklusu Lisinski subotom Il Giardino Armonica, pod ravnanjem umjetničkog ravnatelja Giovannija Antoninija i sopranistice Anne Prohaske imat će i izravni internetski prijenos.

Vrhunci opere 17. i 18. st. u izvedbi danas jednog od najpoznatijih ansambala za ranu glazbu Il Giardino Armonico, pod ravnanjem umjetničkog ravnatelja Giovannija Antoninija i sopranistice Anne Prohaske imat će i izravni internetski prijenos. Još jedan koncert iz ciklusa Lisinski subotom približit će se tako gledateljima koji ne mogu biti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prva dva koncerta iz ciklusa Lisinski subotom koji su prenošeni online oduševili su gledatelje diljem Hrvatske: “Bravo! Svaka čast! Ovakvih i sličnih prijenosa svih vrsta glazbe, u ovo teško doba, treba biti još i više! I kad jednom ovo zlo od korone prođe, treba s ovakvim prijenosima nastaviti da koncertu mogu prisustvovati oni koji imaju opravdan razlog nedolaska na koncert uživo! Samo tako dalje naprijed! Super je što ste omogućili nama koji smo bili spriječeni u prisustvovanju koncertu da možemo u njemu uživati od kuće”, bile su neke od reakcija publike.

Ovaj novi koncert na rasporedu je u subotu 28. studenoga u 19.30. Ulaznice za online prijenos od 60 kuna, kao i dodatne informacije, dostupne su putem sustava ENTRIO.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije