Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzealci
Povratak na članak

Jakov Radovčić dobit će nagradu za životno djelo

Hrvatsko muzejsko društvo nagradom za životno djelo koju će dodijeliti paleontologu J. Radovčiću, ispravit će na neki način šikaniranje i otkaz koje je taj stručnjak prošao u HPM-u gdje radi.

Komentari 1

MY
myka
23:08 16.05.2010.

Bilo bi sjano kada bi novinar/ka sagledali oba lica ovoga gospodina. Što se tiče stručnosti tu zbiljam nema konkurencije i za svoj stručni rad zaslužuje svaku moguću nagradu.. Ali već više desetaka godina on terorizira HPM svojom bolesnom ambicijom da postane ravnatelj pa je tako u jednoj uglednoj instituciji stvorio takvu paklenu radnu atmosferu da je to teško za povjerovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.