Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Jakov Radovčić dobit će nagradu za životno djelo

Hrvatsko muzejsko društvo nagradom za životno djelo koju će dodijeliti paleontologu J. Radovčiću, ispravit će na neki način šikaniranje i otkaz koje je taj stručnjak prošao u HPM-u gdje radi.
15. svibnja 2010. u 12:08 1 komentara 27 prikaza
radovčić
Foto: Pixell

Hrvatsko muzejsko društvo nagradom za životno djelo koju će u ponedjeljak dodijeliti paleontologu Jakovu Radovčiću, ispravit će na neki način šikaniranje i otkaz koje je taj stručnjak prošao u HPM-u gdje radi.

Dugogodišnji rad i bavljenje Krambergerom i kostima neandertalaca bljesnuli su u “puževoj kućici” u koju je smještena priča o evoluciji od prapovijesti do modernih ljudi u novom Muzeju krapinskih neandertalaca kojemu je Jakovčić autor uz Željka Kovačića.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • myka:

    Bilo bi sjano kada bi novinar/ka sagledali oba lica ovoga gospodina. Što se tiče stručnosti tu zbiljam nema konkurencije i za svoj stručni rad zaslužuje svaku moguću nagradu.. Ali već više desetaka godina on terorizira HPM svojom bolesnom ambicijom da ... prikaži još! postane ravnatelj pa je tako u jednoj uglednoj instituciji stvorio takvu paklenu radnu atmosferu da je to teško za povjerovati.