Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galerija Karas

Izložba Mare Bratoš o nastanku predstave "Vučjak" u HNK Zagreb

stoljeće vučjaka mara bratoš
Foto: Mara Bratoš
1/4
03.02.2015.
u 15:32

Na fotografijama je zabilježeno vrijeme pokusa, predstava i ono vrijeme koje spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja.

Izložba fotografija Mare Bratoš "Stoljeće Vučjaka“ otvara se večeras u 19.30 sati u Galeriji Karas.  Fotografije svjedoče o nastanku predstave ''Vučjak'' u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu tijekom studenog i prosinca prošle godine. One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa sa našom suvremenošću.

Na njima je zabilježeno vrijeme pokusa, predstava i ono vrijeme koje  spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja.

Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas.

>> Snimajući kazalište Mara Bratoš “puca” u srž stvarnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije