Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga

Izašao drugi nastavak serijala "Bratstvo crnog bodeža"

Bratstvo crnog bodeža
arhiva VL
03.02.2012.
u 10:35

Ljubitelje trilera razveselit će roman "Prve žrtve" autora Jamesa Pattersona. To je prvi je roman iz nove napete serije trilera o Ženskom klubu za umorstva.

Nakladnička kuća Znanje upravo je objavila novo, 21. kolo svoje biblioteke Knjiga dostupna svima. Nove knjige na policama su posebno nestrpljivo očekivali ljubitelji priča o vampirima, jer je u ovome kolu objavljen drugi nastavak serijala o vampirima "Bratstvo crnog bodeža" autorice J. R. Ward. Kraljica tame odvest će čitatelje u ponoćni vrtlog opasnih likova i opčinjavajuće erotične romanse, i otkriti hoće li Beth i Wrath uspjeti preživjeti sudar svjetova.

Nakon objavljivanja prvijenca "Molitva moje majke" autorice Nafise Haji, biblioteka Knjiga dostupna svima donosi novi roman američke spisateljice pakistanskih korijena – "Slatki okus suza", koji spektaklom snažnih osjećaja pokazuje kako složena mješavina rase, religije, kulture i tradicije ne stvara sukob nego mir. Ljubitelje trilera razveselit će roman "Prve žrtve" autora Jamesa Pattersona te prva knjiga iz mezopotamske trilogije "Babilonska vještica" autorice D. J. McIntosh. "Prve žrtve" prvi je roman iz nove napete serije trilera o Ženskom klubu za umorstva. Tvorac Alexa Crossa, kultnog lika u žanru kriminalističkog romana, predstavlja Ženski klub za umorstva čija borba protiv zločinačkih umova tek počinje, te prema kojem je TV mreža NBC snimila trosatnu mini seriju.

"Babilonska vještica" dramatičan je povijesni triler u kojem autorica povezuje nedavni rat u Iraku s tri tisuće godina starom mezopotamskom urotom. Objavljen je i roman "Lotos s Nila" Stephanie Dray. To je prvi nastavak trilogije o drevnom Egiptu koji prikazuje život Kleopatrine kćeri i otkriva velebnu povijest prožetu istančanom magijom i prekrivenu tajnama. Autorica "Oklade" i "Lažnjaka" Jennifer Crusie donosi još jednu domišljatu i duhovitu ljubavnu priču u novom romanu "Iskušenje".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije