Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje drame
Povratak na članak

Ivana Sajko dobila drugu, a Damir Šodan treću nagradu Marin Držić

Prva nagrada Marin Držić nije dodijeljena, a drugu je osvojila Ivana Sajko za dramu \"Krajolik s padom\". Treću nagradu dobio je Damir Šodan za dramu \"Chick lit\". Nagrade će biti uručene 21. trvnja u Splitu.

Komentari 3

ZE
zelenaruka
09:55 28.03.2012.

prvo sve izvrjeđaju pa onda daju drugu i treću((-:

VL
RO
Roargh
11:22 28.03.2012.

bravo, tako i treba. za razliku od dosadasnjeg zirija dinosaura koji su iz masturbativnih razloga prosle godine nagradili netalentiranu posvudusu Irenu Skoric (?!)

VL
LU
lukatia
08:21 29.03.2012.

\"Mali broj tekstova problematizira dramsku formu i ne korespondira dovoljno inovativno, intrigantno, pa čak ni provokativno s aktualnom društvenom i političkom stvarnošću\". Ako je ponuđeni cirtat točan, onda bi cijenjeno povjerenstvo trebalo znati da je tvrdnja da \"mali broj tekstovaa ne korespondira dovoljno inovativno, intrigantno ...itd\", zapravo pohvala svim ostalim pristiglim tekstovima (osim malog broja).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.