Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Ispovijed

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

SM
stari_mačak
11:33 04.02.2019.

Kad pročitam jednu ovakvu klišeiziranu priču, a to se događa sve češće i češće, uvijek si postavim pitanje: zašto se dobri i renomirani pjesnici ne zadrže na pisanju svojih pjesama nego silom žele ostaviti svoj trag i u prozi? teškoo je odgovoriti na ovo pitanje, vjerojatno ima veze s taštinom, odnosno karakterom. Radite ljudi, pobogu, ono što znate i u čemu ste dobri; nemojte bespotrebno silovati književnost.

VL
KO
Kolumpar
15:43 02.02.2019.

Ježuš Kristuš, dragi gosparu why do you speak an infinite deal of nothing again? Preveć hruskavi kopunića, šporki marakula, slatki arancina?

VL
DU
Deleted user
12:46 05.02.2019.

Još jedna u nizu pričica na nivou lošijeg srednjoškolca kakvih je jako puno u ovom podlistku Večernjaka. Mislim da je važnije ime autora, koliko god loš bio, nego kvaliteta priče.

VL
TI
tifani
10:13 03.02.2019.

zijeeev...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.