Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakonski apsurdi
Povratak na članak

Inspektori HTV-a htjeli naplatiti pretplatu na videoradove u HDLU

Nisu razumjeli da se stari televizori koriste za videoumjetnost, a ne gledanje tv programa!

Komentari 11

CV
crna vrana
20:50 28.04.2010.

Ovo je za ispaliti. Očekujte ljudi da će vas početi zaustavljati na cesti i pokušati uvaliti kaznu za neplaćeno korištenje radio-aparata u autu. Strava!

VL
DU
Deleted user
23:25 28.04.2010.

Predlažem da naplaćuju pretplatu na sve zaslone, npr. kompjutorske monitore, zaslone u svemirskim brodovima koji prelijeću RH, mogu biti i vanzemaljski, zaslone u autima itd.

VL
AS
AT-Split
21:07 28.04.2010.

Sljedeći je Tehnički muzej, imaju neke neprijavljene radije. A poslije idu na red elektroničari jer se tv program može hvatati i na osciloskopu.

VL
MA
Mayhaelo
21:13 28.04.2010.

Hmmm... Inspektori su odlično obavljali svoj posao. Ionako nam naplaćuju posjedovanje TV prijamnika... Tako da je ovo vijest za pohvaliti, za razliku od onog koprivničkog poštara koji je krivotvorio potpise pa ga tako za***** Polančec. Naravno, ironičan sam. -.- P.S.S. Jedna ideja za inspektore HTV-a. Naime, postoje i LCD TV prijamnici za automobile, možda da organiziraju nekakvu zajedničku akciju sa Zagrebparking \'\'inspektorima\'\' i krenu u inspekciju automobila...

VL
MA
Mayhaelo
21:14 28.04.2010.

@ crna vrana.... Sorry \'\'crna vrana\'\' - nisam pročitao komentare prije. Tek sam sada pročitao ovaj dio za TV prijamnike u automobilima i vidio da je isto...

VL
DI
dr-ivek
21:33 28.04.2010.

neka oni iz hrt-a idu u p.... m.... . pretplata je 80 kuna, puštaju filmove stare 50 godina, neprofesionalni novinari, neprenose neke od najvažnijih sportskih utakmica... sve u svemu to je jedna vrlo prosječna televizija. ja plaćam kabelsku televiziju 45 45 kuna na kojoj sve kad zbrojiš i oduzmeš ima jedno 10 - tak vrhunskih programa koji imaju i prijevode! znate koliko ima reklama ? niti jedna ! ako i ima te reklame doslovno traju po 10 sekundi i vezane su uz reklamiranje te iste televizije i ničega drugog ! pola programa na hrt-u su JEB... REKLAME koje traju SATIMA ! nisu zaslužili ni deset kuna a kamoli 80 koliko pljačkaju od sirotinje od kojih večina nažalost ni nezna za bolje ! ! !

VL
OB
-obrisani-
22:42 28.04.2010.

@ Ja sm je ionak odjavil. Nek dojdeju kmeni da viš kaj buju bežali z dvorišča - ak nemaju sudskog naloga. A za ovakvo smeće sumnjam da im ga bu i neko dal. Osim toga nisu mi nikad poslali vaučer. Ko to krade kod njih ili preko njih. Tam si nek i pretplate naplačuju. A sad mi ga više ni netreba.

VL
Avatar m_m
m_m
23:11 28.04.2010.

Uh, koliko bit tek ta \"pravu hrvatsku radioteleviziju\" kasirala! Kad vidim kako nas odire \"pravi hrvatski sabor\" sve mi je jasno.

VL
OB
-obrisani-
10:08 29.04.2010.

Sto pohljepnost ucini od covjeka.. ? Glupaka ! Netko spomenu kompjuter (Monitor)...mi ovdje moramo i kompjutere prijavit..Jos samo malo ,doci ce i vama na tu ideju... ;) Ak vec nisu !?

VL
PO
pop72
12:55 29.04.2010.

danas u21 stolkeću kada kažu htv je javna televizija vlasništvo države (državu čine njeni građani) htv financiraju iz proračuna, program nula-ocjena, pravo na htv imaju političari- predstavnici pol. stranaka vlada i presjednik i sabor. Građani nemaju nikakva prava osim dada slušaju i gledaju njihove laži i gledaju njihove gnjusne face i plaćaju harač no imaju i mogućnost da vide kako na njima imaju pravo vršiti medicinske pokuse poput milimajmunovićeva zakona o mpo-u (rezultati su bilji i točka) za njega jesu sigurno ima plaću može biti na tv-u lagati varazi i provizije ubirati npr. cjepivo protiv gripe 15% od 15 000 000 i još 15 % od onoga komu dodijeli spaljivanje smeća. Lopvluk ukinuti a htv privatizirati i prodati kao i sve drugo. No da bi oni mogli širiti laž i narod ponižavati i pokuse na njem vršiti moraju im plaćati i to dva puta njihove laži - kroz poreze i kroz pretplatu - dupli harač.Što će mi nešto našto uopće nemam pravo, zašto da plaćamo nečije laži i kriminalne radnje.

VL
Avatar Juki
Juki
17:20 07.05.2010.

Pretplata se naplaćuje u cijeloj Europi i to na sve što može primati radijski i/ili TV program. A debili koji smatraju da javna TV služi za debilni nogomet ili smatraju da za 80 kn HTV ima emitirati filmove koji nisu ni u kina došli - neka slobodno isele iz Hrvatske!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.